tisdag 14 februari 2012

Dagens mat

Frukost: Två halvor rågkuse med alldeles för mycket smör och lite ost
Mellanmål: Kaffe med mjölk
Lunch: Älgköttsrester, rotmos
Mellanmål: Rester av ruccola och baby spenat och getfärskost
Mellanmål 2: Lite bacon och gröna bönor hemma innan det bar i väg på restaurang för affärsmiddag.
Middag: Gravad renytterfilé, Västerbottensostcrème och syltade kantareller, samt suovasterrine (pytteportion...)



En halva hembakt bröd (var riktigt hungrig och förrätten mättade knappast), Lågtempererad hjortytterfilé, brysselkålscrème, viltfrikadeller och potatisfondant. Helt ok mängd gott kött men tillbehören var snålt tilltagna och potatisfondanten var några små inte riktigt färdigtstekta potatisfyrkanter som helt enkelt inte var goda. Chokladtryffel till efterrätt och så en tre glas rödvin på det...

Alldeles för mycket vin för otränade mig. Men så sov jag dåligt och känner mig inte 100 i dag heller. Ok matval för restaurang men hade varit mer nöjd om jag  druckit ett glas vin mindre;-). Brödet var nästan nödvändigt för att bli mätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar